Üdvözöljük a ZANAKERT weboldalán!

 

Ezt a weboldalt azért hoztuk létre, hogy az áruda legfontosabb információiról (nyitvatartás, elérhetőségek, hírek, stb.) tájékoztatást tudjunk adni. Ebből kifolyólag oldalunk, nem egy internetes bolt, így termékeket és árakat nem tüntetünk fel. Helyette olvashatnak "Rólunk" egy rövid leírást, böngészhetik a "Képgalériá"-t a kertészet hétköznapjairól és gyönyörű növényeinkről, és nem utolsó sorban a "Hírek" menüpont alatt megjelenő cikksorozatunkban kertészeti aktualitásokat és szakmai tippeket találhatnak.

 

Mindehhez kellemes időtöltést és jó böngészést kívánunk! :)

 

Kedves Vásárlóink!

 

Ahogy azt néhányan már tapasztaltátok mostanában problémáink akadtak a vezetékes telefonunkkal. Ideiglenesen a lenti számon tudok elérni bennünket.

 

Mielőtt telefonáltok kérünk, vegyétek figyelembe, hogy kertészetként munkánk java része kint a szabadban van, így előfordul, hogy nem vagyunk telefonközelben. Illetve elég nehéz telefonon keresztül bemutatni hatalmas termékpalettánkat! Ezért javasoljuk, hogy gyertek el személyesen érdeklődni. Ha erre nincs lehetőségetek, akkor írhattok nekünk messenger üzenetet is.

 

Kérünk tartsátok szem előtt, hogy NINCS webshop szolgáltatásunk, így vásárlásra csak személyesen van lehetőség!

Dolgozunk a technikai probléma megoldásán, addig is kertészetünk ideiglenes száma: 0630/5954156

 

 

 

Általános Nyitvatartás:

 

Hétfő: 8:00-14:00

Kedd: 8:00-17:00

Szerda: 8:00-17:00

Csütörtök: 8:00-17:00

Péntek: 8:00-17:00

Szombat: 8:00-17:00

Vasárnap: 9:00-13:00

 

 

Termékeink:

 

A nálunk kapató fák, cserjék, évelők és egynyáriak az ország különböző tájairól érkeznek kertészetünkbe. A hazai növények mellett néhány mediterrán különlegességet is tartunk, melyek egy olaszországi kis családi gazdaságból származnak. Értékesített növényeink jelentős részét magunk válogatjuk, hogy Önöknek a választék legjavát tudjuk kínálni.

 

Egy kis ízelítő a választékból:

 

növény

röviden

elérhető, ültethető

kiszerelés

egynyári

egész nyáron virágzik

áprilistól

műanyag cserépben

évelő

tavasszal újrahajt

egész szezonban

műanyag cserépben

cserje

lombhullató

egész szezonban

műanyag cserépben

örökzöld

fenyő, tuja, boróka, tiszafa, stb.

egész szezonban

földlabdás, konténeres

díszfa

lombhullató

egész szezonban

konténeres

gyümölcs

fák, cserjék, törzses oltványok

lombullástól rügyfakadásig

szabad gyökerű

gyümölcs

fák, cserjék, törzses oltványok

egész szezonban

konténeres

tavi növény

kerti tó vizébe helyezhető

májustól

műanyag cserépben

 

A fenti táblázatban csak a leggyakoribb típusokat soroltuk fel. Ezeken belül elég széles a termékpaletta, hiszen tartunk mindenfélét a sziklakerti apróságoktól, a citrusféléken át, a sövénynövényekig.

 

Növények értékesítése mellett információt biztosítunk azok megfelelő gondozásról, az ültetéshez ajánlunk megfelelő ültető közeget és trágyát, melyet nálunk meg is tud vásárolni.

 

Árudánkban kapható minden növénytípushoz a neki megfelelő növénytáp; illetve kerti szerszámokat, ágyásszegélyeket, geotextilt, mulcsot, dekorköveket, támasztó karókat, zöldség vetőmagokat is értékesítünk. Hunter öntözőrendszerhez alkatrészeket, vezérlőket értékesítünk, a telepítéshez tanácsot tudunk adni. Valamint jó szívvel tudjuk ajánlani magas minőségű télálló kerámia cserepeinket is.

 

Akkor is forduljanak hozzánk bizalommal, ha kedvenc növényüket megtámadta valami betegség vagy kártevő, erre az esetre tartjuk a növényvédőszereket.

 

Hírek

Vasárnapi nyitvatartás

2015.03.21 18:16
A pénteki és a szombati napokon meghosszabbított nyitvatartással várjuk kedves...

ZANAKERT a Facebookon

2015.03.21 18:15
Örömmel jelentjük, hogy a ZANAKERTet elérhetik a Facebook oldalán...
<< 1 | 2

GYIK: Kezdőlap

A GYIK-ben nincs bejegyzés.